ТАНЬО ВИДЕВ 62

ТАНЬО ВИДЕВ 62

ул. Пирин 2
Ямбол,
България
26.494011
42.4930225
UserLikes
Име: ТАНЬО ВИДЕВ 62
Адрес: Ямбол, ул. Пирин 2
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.landi-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автосервизи
Дейност:

Автомобилни газови уредби

Ключови думи: ландибг, ланди, ренцо, рензо, oмегаз

ТАНЬО ВИДЕВ 62

За нас

Фирма ТАНЬО ВИДЕВ 62 е основана през 1989 година. Централният офис на фирмата е в град Ямбол, ул. Пирин 2, в сервиз Диана.

Основен предмет на дейност на фирмата е внос, дистрибуция, монтаж и обслужване на системи за пропан бутан и метан.

От 1997 година фирмата е партньор с италианския производител на системи за пропан бутан и метан – LANDIRENZO S.p.A.. Едноличен Търговец Таньо Видев е единственият оторизиран представител на продуктите на LANDIRENZO за българския пазар. От 2006 година фирмата предлага продуктите и на друг член от Групата Landi, а именно системите за пропан бутан и метан на LANDI Srl..

ЕТ Таньо Видев успешно предствя продуктите на LANDIRENZO на българския пазар. Фирмата е упълномощена да монтира и препродава техните продукти не само на българския, но и на македонския пазар.

През годините на сътрудничество с италианския лидер ЕТ Таньо Видев изгражда дистрибуторска мрежа в цялата страна, някои от сервизите са собственост на фирмата, а други са само партньори.

Целите на компанията най-добре се изразяват в задоволяването на нарастващите изисквания и разнообразните предпочитания на българския клиент за висококачествени и екологични продукти в съответствие с покупателната му способност.

ЕТ Таньо Видев използва модерни и съвременни системи, като по този начин дава своя принос в борбата със замърсяването на околната страна и промените в атмосферните условия , за да повиши качеството на живот. Фирмата цели да насърчи употребата на алтернативни горива, които са по-евтини и по-щадящи околната среда.

Ключовете за успеха на ЕТ Таньо Видев са:
- Висококачествените продукти.
- Професионалното обслужване на клиентите.
- Прецизност и сигурност.

Всички продукти и системи на LANDIRENZO са резултат от задълбочени проучвания и изследвания на технологично ниво, което е довело до регистрацията на няколко патента.

Многобройните открития на Центъра за Изследования и Разработки на LANDIRENZO е постигнал важни открития в компонентите на двигателите работещи на метан и на пропан бутан. ЕТ Таньо Видев предлага пълния асортимент от продукти на LANDIRENZO. Фирмата разполага в допълнение на висококачествените продукти и високо квалифицирани техници, които работят в ЕТ Таньо Видев, които гарантират перфектната работа за вашата кола.

Големият асортимент от технически напреднали продукти позволяват на компанията да удовлетвори нуждите на най-взискателните клиенти и тези с на най-новите модели коли.
Системите LANDIRENZO използват енергиен източник с ниско влияние и по тази причина спомагат за благоприятното развитие на eкo - подвижносттa, гарантирайки спестяването на енергия и подпомагайки икономисването на гориво.

Гаранцията на продукта се поддържа от всички дистрибутори в цялата страна.




 

Открийте ни в Google+