ЕКО МОТОРС

ЕКО МОТОРС

ж.к. Сторгозия 30
Плевен,
България
24.61229
43.42553
UserLikes
Име: ЕКО МОТОРС
Адрес: Плевен, ж.к. Сторгозия 30
Телефони: text to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.ecomotors.vibs.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Автосервизи
Дейност:

Продажба, монтаж и сервизно обслужване

Ключови думи: автосервиз, автомобили, автомивка, монтаж на газови уредби, монтаж на алармени системи

За нас

Фирма ЕКО МОТОРС е учередена през месец ноември 2006 година. Първоначално нейната основна дейност е монтаж на автомабилни газови уредби и монтаж на автомобилни алармени системи. 

През 2007 година започва продажба, монтаж и сервизно обслужване както на конвекционални така и на инжекционни уредби за пропан бутан и метан, както и ремонти услуги по електрооборудването на автомобила. 

Персонала на фирмата е с дългогодишен опит в монтажа на автомобилното оборудване за пропан бутан и метан, и затова качеството на извършените услуги е на много високо ниво. Фирмата работи изключително с италиански системи за пропан бутан и метан на марките ЛОВАТО и BRC, както и с аржентинските системи на GN Group, както и с български продукти на БСМ - София с марка Бардолини и CARGAS. Екипа на ЕКО МОТОРС постоянно следи за новостите и нови технологий в автомобилостроенето, като по този начин искаме да дадем на нашите клиенти една още по квалифицирана и качествена услуга. 

Фирма ЕКО МОТОРС също така разполага и с център за цялостно почистване на вашият автомобил, както и почистване и изпиране на домашни подови настилки. 

При нас вашият автомобил ще изглежда като нов! 

С ЕКО МОТОРС вашият автомобил се чувства по-екологичен, по-икономичен и по-сигурен на пътя!





 

Открийте ни в Google+