ДЖУДИ / JUDY

ДЖУДИ / JUDY

кв. Хладилника, ул. Люба Величковa 24
София,
България
23.3215085
42.6621015
UserLikes
Име: ДЖУДИ / JUDY
Адрес: София, кв. Хладилника, ул. Люба Величковa 24
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.head-service.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автосервизи
Дейност:

Център за механична обработка и ремонт на автомобилни глави за дизелови и бензинови двигатели

Ключови думи: ремонт на автомобилни глави, serdi, автомобилни глави, автосервизи, автосервиз

ДЖУДИ / JUDY

За нас

Нашата задача е - качествен ремонт на автомобилните глави за всеки двигател отчитайки нашия опит и водещите технологии в областта на ремонта и възстановяването на автомобилните двигатели.


Фирма ДЖУДИ е основана през 1991 година и се явява специализиран център за механична обработка и ремонт на автомобилни глави за дизелови и бензинови двигатели от всички автомобилни марки. Ние предлагаме най - пълен комплект от услуги на територията на гр. София и страната. Разполагаме с действуваща система за снабдяване на резервни части на моторните групи за всички дизелови и бензинови двигатели.


През 2004 година беше доставено комплексно оборудване на френската фирма SERDI. Дистрибуция От 2004 година фирмата е дистрибутор на френската фирма SERDI - световен лидер в производството на прецизно оборудване, в това число и с програмно управление, за производство и ремонт на автомобилни глави.


Оборудването на фирма SERDI работи в заводите на водещите производители на двигатели, като: BMW, CATERPILLAR, DAF, FORD, GENERAL MOTORS, LIEBHER, DAIMLER-CHRYSLER CORP., PEUGEOT-CITROEN, PROSCHE, RENAULT, ROVER, TWR, BUICK-OLDS-CADILLAC, CHEVROLET PONTIAC, DETROIT DIESEL, HARLEY DAVIDSON, FERRARI и т.н., а също във фирмите за тунинговане, ремонтни предприятия и автосервизи във всички страни по света.





 

Открийте ни в Google+